Barnmeny Forsmo

Barnmeny Forsmo

Vi är specialister på Barnmeny i närområdet till Forsmo!

Lämna dina uppgifter

Vi kontaktar dig så snart vi kan men oftast inom 24 timmar.

Pizzeria Önstabaren - Vårt utbud

Vi erbjuder bland annat pizzor, grillrätter, sallader, à la cartekebab!

Pizzeria Önstabaren

Pizzeria Önstabaren - Tillagad med kärlek & omsorg

Är du sugen på något riktigt gott? Då är vår pizzeria i Sollefteå platsen för dig! Vi erbjuder en omfattande meny som garanterat har något för alla smaker. Vårt utbud sträcker sig från klassiska och moderna pizzor till härliga grillrätter, fräscha sallader, smakrika kebabrätter och utsökta à la carte-alternativ nära Forsmo!

Varje rätt inom Barnmeny är tillagad med kärlek och omsorg, och vi använder endast de bästa och färskaste ingredienserna för att säkerställa högsta möjliga kvalitet och smak.

Barnmeny Forsmo - kom förbi oss idag!

Är du en pizzaälskare?

För pizzaälskare finns det mycket att upptäcka. Prova en traditionell Margherita eller en spännande variant med exotiska toppings. Om du är mer sugen på något från grillen kan vi erbjuda allt från saftiga biffar till välkryddade kycklingspett. Våra sallader är perfekta för den som önskar ett lättare alternativ, och våra kebabrätter är en fröjd för den som uppskattar rikliga och kryddstarka måltider.
Vi ser fram emot att få ta hand om dig och din hunger!

Pizzeria Önstabaren
Direkt hem till dörren!

Även om det alltid är trevligt att komma förbi och njuta av en måltid i vår mysiga pizzeria, förstår vi att ibland önskar man njuta av maten i sitt eget hem. Därför erbjuder vi en smidig och effektiv beställningstjänst online! Med bara några klick kan du beställa din favoriträtt och få den levererad direkt till din dörr.
Vi är passionerade om att servera utsökt mat och strävar efter att göra varje måltid till en minnesvärd upplevelse för våra gäster. Oavsett om du är en lokalboende eller bara besöker, kom förbi och låt oss välkomna dig med öppna armar och servera dig något riktigt läckert! Befinner ni er i Forsmo och vill ha Barnmeny så är vi rätt val!

Scroll to Top